Le Roc Foucaud
placeholder
menu
Menu

Single vakanties

Droom, doe en geniet in de Allier. Je komt aan op een zeer mooi en energierijk domein, omringd door water in een prachtige streek op zo’n 25 kilometer van het kuuroord Vichy. Op het landgoed nemen we gezamenlijk een welkomstdrankje, om te proosten op de ontspannen week die in het vooruitzicht ligt.

Le Roc Foucaud is een domein met veel mogelijkheden, waar ook de innerlijke mens aandacht krijgt. Ons huis wordt tijdelijk jouw thuis, alwaar je dagelijks de mogelijkheid hebt om een van de drie parallel lopende thema’s te volgen te weten: actief zijn / cultuur / rust en spiritualiteit.

Dit landgoed beschikt over vele faciliteiten om een heerlijk verblijf te kunnen garanderen. Tennissen, kanovaren, vissen, volleybal, basketbal , fietsen, jeu de boules, zwemmen, klimmen, wandelen of heerlijk uitrusten. Samen met de andere singles is het hier goed vertoeven. Want we willen ook genieten van samen zijn, maar je mag natuurlijk ook best alleen heerlijk een plekje zoeken om je ding te doen.

Deze week is speciaal georganiseerd voor singles tussen 25 en 55. Gedurende deze week worden er een aantal activiteiten georganiseerd welke je als groep kunt doen. Wil je even alleen zijn, dan ben je natuurlijk vrij om een eigen invulling te geven aan je dag besteding: in een hangmat met een boekje of even met een stoel in de rivier zitten.

Gezelligheid is het sleutelwoord. Iedere avond is er een kampvuur en wij als eigenaren hopen dat er mensen zijn die gitaar of een ander instrument kunnen spelen, zodat we samen muziek kunnen maken of dansen.

Actief

Veel  activiteiten zijn mogelijk op het domein:

  • Een zeer aparte water- of kanotocht, die direct vanaf het domein vertrekt( neem je waterschoenen mee).
  • Gezekerd klimmen langs een toren of boom!
  • Een wandel- of fietstocht, we kunnen geweldige dagroutes uitzetten.
  • Zwembad, tennisbaan, jeu de boules, trampoline, volleybal, basketbal, voetbal en nog veel meer.
  • Speciaal is ook: paardrijden, quad-rijden of motorcross.
  • Voor de echte buitenmensen is ook boomhakken en pijl en boog schieten mogelijk

Cultuur

In overleg willen we graag de volgende steden bezoeken; De alom bekende kuurstad Vichy met zijn bronnen. Clermont Ferrand met haar mooie, zwarte kathedraal en oude binnenstad. Ook de publiekstrekker Vulcania behoort tot de mogelijkheden. Cultuur kan ook zijn: streekgerechten maken, brood bakken of wijn/ kaas proeven.

Rust /Spiritueel

Heb je behoefte aan bezinning, we hebben een eigen meditatie- en magnetiseerruimte.
Er zijn mogelijkheden om elkaar te masseren in de 2 massagekamers.
Intuïtief schilderen of spirituele kaartlezingen.

Alleen en/of samen

Als je aansluit bij de groep is dat alleen maar leuk en gezellig. Ga je liever alleen op stap, of één op één met iemand anders het is allemaal prima als jij je er maar fijn bij voelt!

Alles kan, niets moet! De ervaring leert dat contact vanzelf komt.

Aanmelden

Indien je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen of een mail sturen.

 
Vlaggen

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - Frankrijk

Tel. (+33) 0470-967705
GSM (+31) 06-18217722

info@lerocfoucaud.com


Google Maps

Social Media

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem