Le Roc Foucaud
placeholder
menu
Menu

Groepsaccommodatie  Grand Gite Le Roc Foucaud

Teambilding, Orkesten, Motorclubs, Fietsverenigingen, Zangverenigingen, Christelijke jongeren, Scholen, oldtimer clubs, Familiereünies, etc.

Het landgoed is een toplocatie voor: huwelijksfeesten, sportieve en/of muziekevenementen, bedrijfstrainingen, feesten, buildingsactiviteiten en natuurlijk reünies. Er zijn 24 slaapkamers, met 62 slaapplaatsen allemaal eenpersoons bedden, verdeeld over de 1e en 2e verdieping.

Faciliteiten

U heeft als groep een grote zaal van ca. 200 m2 tot uw beschikking met uitgebreide  bar, en diverse muziekinstrumenten. Eventueel een geluidsinstallatie met lichtshows. Deze multifunctionele zaal heeft veel mogelijkheden en is voorzien van tafels en stoelen voor ca. 100 personen. Verder hebben we nog een kleine statige"spiegelzaal" voor ca 20 personen en nog diverse ruimtes

De goed ingerichte RVS keuken is van alle gemakken voorzien zoals een professioneel fornuis, vaatwasser, koelkast, magnetron en oven. We hebben servies voor min 100 personen.
Nieuw is onze gezellige buitenbar die sfeervol is ingericht met zitjes en open haarden en een goede geluidsinstallatie

Er is een grote parkeerplaats aanwezig voor auto's en touringcars tot 16 meter!.

Activiteiten

Op het landgoed kunt u gebruik maken van het zwembad, tennisbaan, voetbalveld, trampoline, (beach)volleybalveld, kajaks, pijl en boog schieten, midgetgolf , een verlichte jeu-de-boulesbaan en nog veel meer. Ook kunt u vanaf het landgoed een kleine kanotocht maken op de rivier de Besbre.
Het domein heeft ook mooie visstekken en leest u liever een boek of wilt u heerlijk van de rust genieten dan kunt u altijd neerstrijken op één van de vele zitjes op het landgoed.

Voor- of naseizoen?

Misschien heeft u een kleinere groep dan kunt u er ook voor kiezen om buiten het hoogseizoen, alleen de eerste verdieping te huren.
Indien u ons laat weten wat uw wensen zijn, dan maken wij een offerte op maat.

Neem contact met ons op voor vragen over beschikbaarheid en reserveringen.

 

 

Vlaggen

Le Roc Foucaud

Route De Breuil
03120 Saint Prix
Auvergne - Frankrijk

(+33) 0470-967705
en option:
(+33) 06-02196987

info@lerocfoucaud.com


Google Maps

Social Media

Copyright 2015 Le Roc Foucaud | Website by Webjem